• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stopper, infino, bord vitt glas, stål avlopp

PRODUKTKOD: 523494

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin bruna färg skapar den en varm och inbjudande atmosfär. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Funktioner

  • Automatisk stopper: Diskbänken är utrustad med en automatisk stopper som enkelt kan öppnas och stängas med ett tryck. Detta gör det bekvämt att tömma och fylla diskhon.
  • Infino-avlöpssystem: Blanco Axia III 6 S-F är utrustad med det innovativa Infino-avlöpssystemet, vilket ger en perfekt integration med diskbänken. Detta ger ett snyggt och enhetligt utseende samtidigt som det effektivt leder bort vatten och smuts.
  • Bord av vitt glas: Diskbänkens avrundade bordskant i vitt glas ger en sofistikerad och modern touch till köket. Dessutom är glaset lätt att rengöra och behåller sin blanka yta över tid.
  • Stål avlopp: Diskbänkens avlopp är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket ger en effektiv avledning av vatten och säkerställer långvarig hållbarhet.

Mått och montering

Den Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur diskbänk har en längd på 990,0 mm och en djup av 500,0 mm. Den har en 1,5-hoars design, vilket ger dig gott om utrymme att hantera disken. Diskbänken kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibiliteten att välja den installationsmetod som passar bäst för ditt kök.

Med en skåpsbredd på minst 600,0 mm är denna diskbänk lämplig för de flesta standardstorlekar på köksinredning. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare för att möta dina behov i köket.

Tillverkad av det välkända märket Blanco och med sin höga kvalitet och moderna design, är Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur diskbänk det perfekta valet för att uppgradera och förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F (523494)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: