• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur pearl grey vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523853

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pearl Grey är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Den är tillverkad av hållbart och tåligt material kallat Silgranit, som är en kombination av granitsten och högkvalitativt bindemedel. Resultatet är en diskbänk som är mycket motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Den Pearl Grey färgen ger ett modernt och stilrent utseende som kommer att passa perfekt med din köksinredning. Den automatiska stoppanordningen gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten och tömma den vid behov. Du behöver inte längre hålla knappen nere för att stoppa eller släppa ut vattnet.

Blanco Zenar 45 S har en vänsterorienterad montering, vilket innebär att hoaren och avloppet finns på vänster sida. Diskbänken är av rektangulär form, med en längd på 860 mm och ett djup på 510 mm. Den har också en ho, vilket gör det praktiskt att tvätta större köksredskap och diska tjocka kastruller och grytor.

Den är perfekt för infällnad i ditt köksbänksskåp med en minimibredd på 450 mm. Du kan enkelt installera en blandare på diskbänken, eftersom det finns ett hål för detta ändamål. Den har också en Infino-funktion, som innebär att det finns inget onödigt spill när du diskar.

Med Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Pearl Grey vänsterorienterad diskbänk får du inte bara en praktisk plats att diska, utan också en elegant och modern design som kommer att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit (523853)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: