• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 sl silgranit puradur kaffe vändbar

PRODUKTKOD: 516745

6 262,00 kr

Spara 15%

5 322,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 45 SL Silgranit Puradur Kaffe Vändbar

Den Blanco Zia 45 SL är en stilfull och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med sin brun färg och rektangulära form ger den en modern och elegant touch till din arbetsyta. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Detta gör att den kommer att behålla sitt vackra utseende under lång tid.

Funktionella egenskaper

Blanco Zia 45 SL har en imponerande djup på 500 mm, vilket ger gott om plats för att hantera stora kastruller och disk. Med sin singelho kan du enkelt rengöra och skölja dina tallrikar och kastruller utan att spill. Diskbänken är också utformad för enkel installation med infällnadsmontage, vilket ger en sömlös och ren look.

Vändbar design

En av de fantastiska funktionerna hos Blanco Zia 45 SL är dess vändbara design. Detta innebär att du kan installera diskbänken med hojen på höger eller vänster sida, beroende på dina egna preferenser och kökslayout. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter dina behov.

Praktiska detaljer

Blanco Zia 45 SL har också hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare för köket. Diskbänken har ett djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma höga kastruller och grytor. Produktens skåpsbredd för installation är minst 450 mm, vilket ger flexibilitet när det gäller att välja rätt skåp för att matcha din diskbänk.

Sammanfattningsvis är Blanco Zia 45 SL en imponerande diskbänk med sin vackra silgranitmaterial och attraktiva brun färg. Dess funktionella egenskaper och vändbara design ger dig flexibilitet och bekvämlighet i ditt kök. Så om du letar efter en exklusiv och praktisk diskbänk, är Blanco Zia 45 SL det perfekta valet för dig.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 45 SL (516745)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: