• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 antracit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514692

5 609,00 kr

Spara 15%

4 767,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 8 antracit med automatisk propp

Denna produktbeskrivning handlar om den eleganta diskhon Blanco Lexa 8 i färgen antracit. Med sin moderna design och praktiska funktioner är denna diskho ett utmärkt val för ditt kök.

Material och färg

Blanco Lexa 8 är tillverkad i hållbart och robust material som kallas Silgranit. Detta material kombinerar styrkan och hållbarheten hos granit med den släta ytan hos porslin. Diskhon är i färgen antracit, vilket ger den en elegant och stilren finish.

Funktioner och särdrag

Blanco Lexa 8 har två hoar, vilket ger dig extra utrymme för att hantera matlagning och diskning. Med sin rektangulära form och lämpliga mått (780 mm i längd och 500 mm i djup) passar den perfekt i de flesta köksdesigner.

Denna diskho är lämplig för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller monteringen. Den är också utrustad med hål för blandare, vilket gör det enkelt att anpassa diskhon efter dina behov och preferenser.

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Lexa 8 är den automatiska proppen. Detta gör det enkelt att fylla eller tömma diskhon utan att behöva manipulera en traditionell propp. Med bara en enkel tryckning kan du enkelt kontrollera vattenflödet.

Installation

Blanco Lexa 8 rekommenderas för skåp med en bredd på minst 800 mm. Diskhon kommer med tydliga installationsanvisningar för att underlätta monteringen.

Med Blanco Lexa 8 antracit med automatisk propp får du en stilren, funktionell och hållbar diskho som kommer att bli ett värdefullt tillskott till ditt kök. Ge ditt kök den elegans och funktionalitet det förtjänar med denna praktiska och stilrena diskho från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lexa 8 (514692)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: