• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta-if polerat stålhörn, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523667

16 583,00 kr

Spara 15%

14 095,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1056.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 575.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Delta-IF polerat stålhörn

Vår Blanco Delta-IF polerat stålhörn är en praktisk och elegant lösning för ditt kök. Den har många användbara funktioner som kommer att göra din diskning och köksarbete mycket enklare och mer bekvämt.

Funktioner:

  • Automatisk stoppare: Den här diskbänken är utrustad med automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla och tömma diskhon. Du behöver inte längre använda en separat stoppventil, vilket sparar tid och energi.
  • Infino: Blanco Delta-IF har även funktionen Infino, vilket gör att du kan anpassa diskbänkens utseende efter din egen stil. Infino är en estetiskt tilltalande lösning där avloppet döljs elegant och ger en ren och snygg yta.
  • Avlopp i stål: Diskbänkens avlopp är tillverkat i stål, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Stålet är korrosionsbeständigt och gör att avloppet behåller sin funktion och skönhet under lång tid.

Design och material:

Blanco Delta-IF är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, som ger en fantastisk finish och en modern och stilren look till ditt kök. Diskbänken finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket innebär att du kan hitta den som passar bäst till resten av din köksinredning.

Installation och användning:

Blanco Delta-IF monteras smidigt genom infällnad, planlimning eller underlimning, vilket ger flexibilitet och anpassningsmöjligheter för olika köksutrymmen och önskemål. Diskbänken är också försedd med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en separat kran eller blandare.

Den här modellen av Blanco Delta-IF polerat stålhörn är 1056.0 mm lång och 575.0 mm djup. Den har också en låddjup på 175.0 mm och har en ho med en kapacitet på 1,5 hoar. Den rekommenderade skåpsbredden för denna modell är 700.0 mm.

I sammanfattning är Blanco Delta-IF polerat stålhörn den perfekta lösningen för att kombinera praktikalitet och stil i ditt kök. Med automatisk stoppare, Infino-funktion och avlopp i stål blir disken enklare och du kan njuta av att ha en vacker och funktionell diskbänk i ditt kök. Välj den färg som passar bäst för att harmonisera med din köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Delta-IF (523667)
Mått
Längd
1056.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
575.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Skåpsbredd (min)
700.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: