• Reducerat pris

Diskbänkar

Classimo 45 s-if polerat stål reversibelt, automatisk stoppare, pushcontrol, infino

PRODUKTKOD: 525330

3 772,00 kr

Spara 15%

3 206,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Montering: Infällnad
  • Hål för blandare: Ja
  • Antal hål för blandare: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classimo 45

Blanco Classimo 45 är en elegant och högkvalitativ diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern touch. Tillverkad av polerat stål av högsta kvalitet, kommer den här diskbänken att vara en synnerligen hållbar och robust lösning för ditt kök.

Funktioner

Reversibel

Den reversibla designen gör det möjligt att installera diskbänken på antingen höger- eller vänstersida, vilket ger dig flexibilitet i utformningen av ditt kök.

Automatiska stoppare

Blanco Classimo 45 är utrustad med automatiska stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten utan att behöva hålla i vredet. Du kan enkelt och smidigt fylla disken med vatten genom att trycka på en knapp.

Pushcontrol

Med hjälp av pushcontrol kan du enkelt och bekvämt öppna och stänga diskhon. Du behöver bara trycka på knappen för att öppna avloppet och dra tillbaka det för att stänga det.

Infino bottenventil

Blanco Classimo 45 är utrustad med en Infino bottenventil som gör att du kan tömma diskhon snabbt och effektivt. Ventilen är enkel att rengöra och förhindrar att matrester fastnar i avloppet.

Montering

Blanco Classimo 45 är utformad för infällnadsmontage och kommer med allt som behövs för en smidig installation. Den passar perfekt i de flesta standardstorlekar för diskbänkar och kommer att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

Varumärke

Blanco är ett välkänt märke inom köksprodukter och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med Blanco Classimo 45 får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet.

Förvandla ditt kök med en diskbänk av hög kvalitet - välj Blanco Classimo 45.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Spülbecken, Classimo 45
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Montering
Infällnad
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: