• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 5 s-if steelart komora prawa

PRODUKTKOD: 513999

9 763,00 kr

Spara 15%

8 298,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco claron 5 s-if steelart komora prawa

Blanco claron 5 s-if steelart komora prawa är en stilren och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med en bredd på 1000 mm erbjuder den gott om plats för allt du behöver göra i diskningen. Dess avrinningsyta bidrar till att hålla ytan fri från vattenpölar och gör det enkelt att hålla bänken ren.

Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som ger en glänsande och elegant finish. Den är också mycket hållbar och tål tuffa påfrestningar i köket. Du kan välja mellan olika färger, inklusive krom, blank och rostfri, samt satin för att matcha din köksstil och inredning.

Blanco claron 5 s-if steelart komora prawa har en ho och är perfekt för användning i köket. Den kan enkelt monteras nedfälld eller infälld, vilket ger dig olika monteringsalternativ beroende på dina preferenser och önskemål. Den är också planmonterad eller planlimmad för att ge en jämn och nästan osynlig övergång mellan diskho och bänkskiva.

En praktisk funktion hos denna diskbänk är det förborrade hålet för blandaren. Detta gör det enkelt att installera en blandare och ger dig ytterligare funktionalitet och bekvämlighet i köket.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: