• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur champagne vändbar, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva

PRODUKTKOD: 523211

7 293,00 kr

Spara 15%

6 199,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Champagne vändbar, automatisk stoppare, Infino, asfaltskiva

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Champagne är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att tillföra stil till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, kombinerar den hållbarhet och stil i ett. Den champagnefärgade ytan ger ett lyxigt utseende och passar perfekt till kökets inredning.

Flexibel installation och hög vändbarhet

En av de bästa funktionerna hos Blanco Axia III 5 S är dess vändbarhet. Detta innebär att diskhoen kan placeras antingen till höger eller vänster beroende på ditt behov och kökets layout. Det ger dig en flexibilitet i installationen och låter dig anpassa diskbänken efter dina preferenser.

Automatisk stoppare för enkel hantering

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och hålla vattnet kvar när det behövs. Detta sparar tid och ger enkel hantering vid diskning och rengöring av köksredskap.

Infino-kanten för smidiga rengöringar

Blanco Axia III 5 S har också en Infino-kant, vilket innebär att det inte finns några separata kanter eller fogar där smuts och matrester kan samlas. Detta gör rengöringen mycket smidigare och effektivare, vilket sparar tid och gör underhållet enkelt och bekvämt.

Högkvalitativ asfaltskiva inkluderad

En ytterligare fördel med Blanco Axia III 5 S är att den levereras med en asfaltskiva. Denna skiva hjälper till att minska buller och vibrationer från vattenstrålar och köksredskap, vilket skapar en tystare och mer behaglig köksmiljö. Det gör också diskbänken mer tålig och robust.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Champagne en stilfull och praktisk diskbänk som kommer att förbättra ditt kök på många sätt. Med sin vändbara och flexibla installation, automatiska stoppare, Infino-kant och medföljande asfaltskiva, är den en perfekt kombination av funktion och design.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523211)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: