• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s champagne med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513939

4 444,00 kr

Spara 15%

3 777,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Champagne med Automatisk Propp

Blanco Metra 6 S är en stilren och praktisk diskbänk som kommer i en vacker champagnefärg. Med sin automatiska propp gör den användningen ännu smidigare och bekvämare. Denna diskbänk kombinerar funktionalitet med en elegant design som kommer att passa perfekt i ditt kök.

Egenskaper:

Djup:

Med sina 500.0 mm i djup erbjuder Blanco Metra 6 S gott om utrymme för diskning och andra köksaktiviteter. Du får gott om plats att arbeta med, vilket gör det enkelt att hantera även stora mängder disk.

Material:

Blanco Metra 6 S är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det gör att denna diskbänk är både praktisk och estetiskt tilltalande.

Typ:

Blanco Metra 6 S är en diskbänk som är utformad för att infällas eller underlimmas i köket. Detta ger en modern och stilren look samtidigt som det minskar stänk och smuts i skarvarna.

Längd:

Den här modellen har en längd på 1000.0 mm, vilket ger gott om arbetsyta. Du kan enkelt hantera olika arbetsmoment samtidigt och använda diskbänken effektivt.

Antal hoar:

Blanco Metra 6 S har en och en halv hoar, vilket ger dig flexibilitet i köket. Du kan använda huvudhoen för diskning och den mindre hoen för att förbereda mat eller diska små redskap separat.

Montering:

Denna diskbänk kan enkelt monteras genom att infällas eller underlimmas i ett skåp. Detta ger dig möjlighet att anpassa den till din köksdesign och skapa en enhetlig och professionell look.

Låddjup:

Blanco Metra 6 S har ett låddjup på 190.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att hålla disken ur sikte och organisera köksredskap på ett smidigt sätt.

Varumärke:

Blanco är ett välrenommerat varumärke känt för sina högkvalitativa och innovativa produkter. Produkterna är designade för att möta de högsta standarderna och ge dig en hållbar och pålitlig lösning för ditt kök.

Sammanfattning:

Blanco Metra 6 S Champagne med Automatisk Propp är en diskbänk av hög kvalitet som kombinerar estetik med funktionalitet. Dessutom är den lätt att montera och passar perfekt i ditt kök. Med sin Silgranit-konstruktion är den slitstark och tålig, samtidigt som den erbjuder gott om utrymme och flexibilitet i köket. Upgradera ditt kök med denna eleganta och praktiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513939)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: