• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco vektris 6 s-om kammaren rätt

PRODUKTKOD: 514627

4 740,00 kr

Spara 15%

4 029,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco vektris 6 s-om kammaren rätt - Avrinningsyta för smidig vattenavrinning

Vår Blanco vektris 6 s-om kammaren rätt är den perfekta lösningen för dina behov av en pålitlig och stilfull diskho. Med en bredd på 1000 mm är denna diskho perfekt för kök av alla storlekar.

Funktioner

En av de viktigaste funktionerna hos Blanco vektris 6 s-om kammaren är dess avrinningsyta. Denna funktion gör det mycket enklare att avlägsna vatten från diskbänken, vilket sparar tid och energi.

Det robusta materialet i denna diskho är tillverkat av stål, vilket ger hållbarhet och tålighet. Det är också en mycket lätt att rengöra material, vilket gör att du enkelt kan hålla din köksdisk ren och fräsch.

Tillgängliga färger

Blanco vektris 6 s-om kammaren finns i tre olika färger för att passa olika köksstilar: krom/blank, rostfri och satin. Du kan välja den färg som bäst matchar ditt köks interiör och ger en enhetlig och elegant look.

Antal hoar och montering

Blanco vektris 6 s-om kammaren har två hörnformade hoar som ger dig gott om utrymme för att utföra olika diskuppgifter samtidigt. Du kan enkelt montera diskhon antingen nedfälld eller infälld, beroende på dina egna preferenser och behov.

Förborrat hål för blandare

En annan praktisk funktion hos Blanco vektris 6 s-om kammaren är det förborrade hålet för blandaren. Detta sparar dig tid och möda när du monterar din blandare och ger en färdig och elegant look till din diskho.

Sammanfattningsvis är Blanco vektris 6 s-om kammaren rätt den perfekta lösningen för dig som vill ha en pålitlig och funktionell diskho med en elegant design. Med sin smidiga avrinningsyta, hållbara stålmateriel och olika färgalternativ kan denna diskho bli en viktig och stilfull del av ditt kök.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Material
Stål
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Funktioner
Avrinningsyta
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: