• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur tartufo, infino

PRODUKTKOD: 523050

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 700.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Tartufo, InFino

Blanco Pleon 8 är en elegant och funktionell diskho som är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material för en hållbar och slitstark yta. Denna modell, i färgen Tartufo, erbjuder både stil och funktionalitet i köket.

Funktioner:

Färg

Diskhon har en vacker brun färg som kallas Tartufo. Denna unika färg ger en varm och naturlig känsla till köket och passar perfekt till olika inredningsstilar.

Material

Blanco Pleon 8 är tillverkad av silgranit, vilket är ett robust och tåligt material som är särskilt framtaget för köksdiskar. Silgranit är motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör att diskhon behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Typ

Blanco Pleon 8 är en undermonterad diskho, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en slät och sömlös look. Detta ger en ren och modern estetik till köket samtidigt som det underlättar rengöring och underhåll.

Antal hoar

Denna diskho har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och kastruller. Den rektangulära formen ger en rymlig diskarea för enkel användning.

Hål för blandare

Blanco Pleon 8 har ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt att installera din önskade blandare och skapa en komplett diskplats som passar dina behov.

Vändbar

Denna modell är inte vändbar, vilket betyder att diskhon bara kan monteras på ett sätt. Detta gör det viktigt att noga planera installationen för att säkerställa korrekt placering och användning.

Montering

Blanco Pleon 8 är designad för underlimning, vilket innebär att den måste monteras under bänkskivan. Detta ger en elegant och stilren look samtidigt som det ger utrymme för enkel rengöring runt diskhon.

Skåpsbredd (min)

Den rekommenderade minimibredd för skåpet där diskhon ska installeras är 800 mm. Detta garanterar att diskhon passar perfekt och kan användas optimalt utan restriktioner.

Låddjup

Låddjupet på Blanco Pleon 8 är 220 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hålla en mängd olika köksredskap och tillbehör.

Slutsats

Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Tartufo, InFino är en högkvalitativ och praktisk diskho som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin vackra färg, robusta material och rektangulära form passar den perfekt in i olika köksinredningar. Dess undermonterade design och förborrade hål för blandare gör installationen enkel och ger en ren och modern look i köket. Med tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och enkel rengöring runt diskhon är Blanco Pleon 8 en utmärkt tillskott till varje kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 8 Silgranit InFino (523050)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
700.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: