• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit mevit xl 6 s tartufo

PRODUKTKOD: 518370

2 648,00 kr

Spara 15%

2 250,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin
  • Diskmaskinsavstängning: Nej
  • Grepp: Engreppsblandare

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit mevit xl 6 s tartufo

En stilren och praktisk blandare för diskho/bänk

Med Vit mevit xl 6 s tartufo får du en blandare som både är funktionell och estetiskt tilltalande. Med sin moderna design och högkvalitativa material passar den perfekt in i alla kök. Den är tillgänglig i flera färger, inklusive krom, blank och rostfritt stål, samt satin för att matcha din inredning och stil.

Praktiska funktioner för bekväm användning

Vit mevit xl 6 s tartufo är utrustad med en diskmaskinsavstängning. Det innebär att du kan stänga av vattenflödet till diskmaskinen direkt från blandaren, vilket gör det enkelt att byta mellan diskning och diskmaskinsanvändning.

Enkel installation och användning

Denna blandare har endast ett monteringshål, vilket gör installationen snabb och smidig. Dessutom har den en praktiskt placerad engreppsblandare, vilket ger dig full kontroll över både vattenflödet och temperaturen. Den ergonomiska designen gör det enkelt att justera blandaren till önskad vattenstyrka och temperatur.

Lång hållbarhet och enkel rengöring

Vit mevit xl 6 s tartufo är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer lång hållbarhet och motstår korrosion och slitage. Dess yta är enkel att rengöra och behåller sin glans år efter år. Detta gör att din blandare inte bara ser bra ut utan också är enkel att underhålla.

Slutsats

Vit mevit xl 6 s tartufo är den perfekta blandaren för diskho/bänk. Med sin stilrena och moderna design, praktiska funktioner och enkel installation och rengöring är den en pålitlig och långvarig lösning för ditt kök. Välj mellan olika färger för att anpassa den till din inredning och njut av bekväm och smidig användning varje dag.

Specifikationer
Diskmaskinsavstängning
Nej
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare

16 Produkter från samma kategori: