• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s magnolia glänsande höger skål med propp

PRODUKTKOD: 519612

5 261,00 kr

Spara 15%

4 471,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Magnolia Glänsande Höger Skål med Propp

Blanco Zenar XL 6 S Magnolia är en imponerande diskho som inte bara är praktisk utan också en stilfullt tillskott till ditt kök. Med en bredd på 1000 mm är denna diskho perfekt för att hantera även de största diskarna.

Avrinningsyta

Blanco Zenar XL 6 S har en generös avrinningsyta som gör det enkelt att tömma diskhoen utan att stänka vatten över hela bänkskivan. Avrinningsytan är ergonomiskt utformad för att underlätta ditt arbete i köket.

Material

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik som ger den en elegant och lyxig känsla. Den glänsande ytan ger även en extra touch av exklusivitet till ditt kök.

Tillgängliga färger

Blanco Zenar XL 6 S finns i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfritt stål. Du kan välja den färg som passar bäst till din köksinredning och skapa en enhetlig och harmonisk stil.

Förborrat hål för blandare

Denna diskho är förborrad med ett hål för blandaren, vilket gör installationen enkel och smidig. Du kan snabbt och enkelt få din diskho redo för användning utan att behöva ta hjälp av en professionell installatör.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Magnolia Glänsande Höger Skål med Propp en elegant och praktisk diskho som kommer att göra ditt kök ännu mer funktionellt och stilfullt. Med dess imponerande avrinningsyta, högkvalitativa material och olika färgalternativ kommer denna diskho att bli en fantastiskt tillskott till ditt kök.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: