• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur jasmin rätt, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523969

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Jasmin Rätt

Blanco Zenar XL 6 S är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktion. Tillverkad av hållbart silgranit-material, vilket ger den en snygg och modern design. Med sina generösa dimensioner och ett antal praktiska funktioner är denna diskbänk perfekt för ditt kök.

Funktioner:

Automatisk propp:

Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att tömma och fylla diskhon. Du behöver inte längre använda dig av manuella proppar eller stoppa diskbänken med disktrasa. Du kan enkelt kontrollera avloppet med en enkel tryckning.

Infino avloppssystem:

Detta diskbänkssystem är utrustat med Blancos innovativa Infino avloppssystem. Detta system gör att avloppet är helt integrerat i själva diskhon, vilket ger en minimalistisk och elegant design. Detta eliminerar även eventuella installationssvårigheter eller ojämnheter i ytan, och gör diskhon lätt att rengöra.

Rättvänd design:

Blanco Zenar XL 6 S är utformad för att vara rättvänd, vilket innebär att den är perfekt för montering på höger sida av köket. Detta ger dig en mer ergonomisk och effektiv arbetsyta.

Generösa dimensioner:

Denna diskbänk har en imponerande längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm. Detta ger dig gott om utrymme för att diska och förbereda mat. Diskbänken har också en ho på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera större kokkärl och diska tallrikar och kastruller.

Högkvalitativt material:

Blanco Zenar XL 6 S är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot repor och fläckar, samt sin eleganta yta. Detta material är också lätt att rengöra och behåller sin färg och finish under lång tid.

Med Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Jasmin Rätt får du en diskbänk som kombinerar funktionalitet, stil och hållbarhet. Perfekt för att skapa en modern och effektiv arbetsyta i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523969)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: