• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco alaros 6 s jasmin svart tavla

PRODUKTKOD: 516561

5 379,00 kr

Spara 15%

4 572,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Funktioner: Utdragbar pip
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco alaros 6 s jasmin svart tavla - Produktbeskrivning

Placering

Denna Blanco alaros 6 s jasmin svart tavla är perfekt att installera i kombination med en diskho eller bänk. Den passar bra i köksmiljöer och ger en stilfull touch till ditt kök.

Funktioner

En av de viktigaste funktionerna som denna blandare erbjuder är den utdragbara pipen. Detta gör det enkelt att fylla på stora kastruller eller tvätta stora föremål i diskhon eller på bänken. Du kan enkelt dra ut pipen efter behov och skjuta tillbaka den när du är klar.

Tillgängliga färger

Blandaren finns tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som passar bäst med din köksinredning och ger den önskade estetiska looken.

Diskmaskinsavstängning

Denna blandare har tyvärr ingen inbyggd diskmaskinsavstängning. Du måste använda en separat avstängningsventil för att stänga av vattentillförseln till diskmaskinen om det behövs.

Grepp

Blandaren har en engreppsblandare, vilket gör det enkelt att reglera både temperatur och vattenflöde med ett enda handtag. Du kan enkelt justera vattnets temperatur och flödet efter dina behov och preferenser.

Antal monteringshål (för blandare)

Denna blandare kräver två separata monteringshål för installation. Se till att ha två tillgängliga monteringshål i ditt köksdisk eller bänk innan du köper blandaren.

Specifikationer
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare
Funktioner
Utdragbar pip
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
2

16 Produkter från samma kategori: