• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco median xl 6 s-if borstat stål höger

PRODUKTKOD: 518489

5 969,00 kr

Spara 15%

5 073,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Median XL 6 S-IF - En imponerande diskbänk med borstad stål finish

Blanco Median XL 6 S-IF är en diskbänk som inte bara imponerar med sin moderna design utan också med sina funktionella egenskaper. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar både hållbarhet och en elegant borstad stål finish. Diskbänken har en högerorienterad design och kommer i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Därmed kan du välja den färg som passar bäst in i din köksinredning.

Funktionella egenskaper

Blanco Median XL 6 S-IF är utrustad med en enda ho och har en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta stora kärl och stekpannor. Diskbänken har också en imponerande storlek, med en längd på 1000 mm. Detta gör att den passar perfekt i de flesta köksmiljöer. Med sin planlimmade eller infällda montering kan du enkelt integrera den i din bänkskiva för en elegant och enhetlig look.

Praktisk och mångsidig design

Blanco Median XL 6 S-IF har en minimalistisk och elegant design, vilket gör den perfekt för moderna kök. Diskbänken är också mångsidig och kan användas i olika typer av köksinredningar. Den levereras utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja den blandare som passar bäst för dina behov. Diskbänken är också vändbar och kan monteras på höger sida.

Perfekt för en 600 mm bred köksbänk

Blanco Median XL 6 S-IF är speciellt utformad för att passa perfekt på en 600 mm bred köksbänk. Detta gör det enkelt att integrera den i din befintliga köksinredning utan behov av att göra större ändringar. Diskbänkens lättrengörande yta gör också underhåll och rengöring enkelt och effektivt.

Med Blanco Median XL 6 S-IF får du en imponerande diskbänk med borstad stål finish som inte bara ser fantastisk ut, utan också är praktisk och hållbar. Oavsett om du renoverar ditt kök eller bygger ett nytt, är denna diskbänk ett utmärkt val för att ge din köksinredning det extra lyftet den förtjänar.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Median XL 6 S IF (518489)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: