• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur kaffe vändbar, infino

PRODUKTKOD: 524989

6 223,00 kr

Spara 15%

5 289,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Kraftfull och elegant diskbänk för ditt kök

Blanco Lexa 8 S är en imponerande och mångsidig diskbänk som kommer att ge ditt kök en känsla av elegans och funktionalitet. Tillverkad av hållbart silgranit material, kombinerar den styrka och skönhet för att möta dina behov.

Tillgänglig i en snygg brun färg

Med sin distinkta brun färg, ger Blanco Lexa 8 S en unik och sofistikerad touch till ditt köksdesign. Färgen kommer att komplettera olika köksstilar och skapa en attraktiv färgkontrast mot dina köksytor.

Praktisk och funktionell design

Blanco Lexa 8 S erbjuder en rymlig och praktisk arbetsyta för att underlätta dina matlagning och diskaktiviteter. Med sina två hoar ger den tillräckligt med plats för att hantera olika diskbehov och skapa en smidig arbetsflöde i köket.

Lätt att montera och använda

Blanco Lexa 8 S är utformad för att vara enkel att montera och installera i ditt kök. Den kan infällas eller underlimmas på en lämplig yta. Den är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet i att välja vilken sidan du vill ha för din blandare.

Hållbar och tålig konstruktion

Tillverkad av silgranit material, är Blanco Lexa 8 S känd för sin hållbarhet och motståndskraft. Det är slitstarkt nog att klara av vardagligt slitage och hålla sig i gott skick under lång tid. Dessutom är silgranit materialet även vatten- och fläcktåligt, vilket gör underhållet enklare.

Perfekt för breda köksskåp

Blanco Lexa 8 S är idealisk för köksskåp med en bredd på minst 800 mm. Med sin generösa längd på 1160 mm och djup på 500 mm, kommer den att passa perfekt i ditt breda köksskåp och ge dig gott om utrymme att arbeta med.

Inbyggt hål för blandare

Blanco Lexa 8 S har ett bekvämt inbyggt hål för din blandare. Detta innebär att du enkelt kan installera din favoritblandare och få tillgång till varmt och kallt vatten för dina köksaktiviteter.

Sammanfattningsvis är Blanco Lexa 8 S en fantastisk diskbänk som inte bara är praktisk och funktionell, utan också stilfull och elegant. Det är den perfekta tillskottet till ditt kök och kommer att göra matlagning och diskning till enklare och trevligare sysslor.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (524979)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: