• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 champagne

PRODUKTKOD: 518333

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco modex-m 60 champagne

Denna eleganta köksvask, Blanco modex-m 60 champagne, är perfekt för att ge ditt kök en stilfull och modern touch. Med sin bredd på 1200 mm erbjuder den gott om plats för att hantera alla dina köksbehov.

Funktioner

En av de bästa funktionerna hos Blanco modex-m 60 champagne är dess avrinningsyta. Den ger dig möjlighet att enkelt och bekvämt tappa bort överflödigt vatten från disk- och matlagningstillbehör. Detta håller inte bara din arbetsyta ren och torr, utan förhindrar också att vattenstänk sprids runt omkring.

Material

Blanco modex-m 60 champagne är tillverkad av Silgranit, som består av granit. Denna materialval ger köksvasken en elegant och hållbar konstruktion. Silgranit är också motståndskraftigt mot repor och fläckar, vilket gör att den behåller sin vackra champagnefärg under en längre tid.

Tillgängliga färger

Blanco modex-m 60 champagne finns i två färger, grå och champagne. Dessa färger gör att du kan välja den som bäst matchar resten av din köksinredning och ger en enhetlig och stilfull look.

Antal hoar

Denna köksvask har en ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina tallrikar, kastruller och andra köksredskap.

Montering

Blanco modex-m 60 champagne kan monteras antingen som en infälld eller nedfälld vask, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsbarhet för att passa ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Observera att Blanco modex-m 60 champagne inte har ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och placera blandaren på det mest passande stället för dina behov.

Sammanfattningsvis är Blanco modex-m 60 champagne den perfekta köksvasken för dig som vill ha en stilfull och funktionell lösning i ditt kök. Med sitt Silgranit-material, avrinningsyta och valmöjlighet av färger ger den dig möjligheten att skapa en köksmiljö som både är vacker och praktisk.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå, Champagne
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: