• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 45 s keramisk puraplus vit glans vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522115

7 912,00 kr

Spara 15%

6 725,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Idento 45 S Keramisk Puraplus Vit Glans Vändbar, Automatisk Stoppare, Infino

Produktbeskrivning

Blanco Idento 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som erbjuder en perfekt kombination av stil och användbarhet. Denna keramiska diskbänk har en vacker vit glansfinish som ger en lyxig känsla till ditt kök.

Med automatisk stoppare kan du enkelt fylla diskbänken med vatten och tömma den när du är klar, utan att behöva använda en propp eller manuell hantering. Detta gör diskning och rengöring mycket bekvämare och smidigare.

En av de fantastiska egenskaperna hos Blanco Idento 45 S är dess vändbarhet, vilket innebär att du kan montera den med vasken på höger eller vänster sida beroende på din kökslayout och personliga preferenser. Detta ger dig en optimal användning av ditt utrymme och en anpassad utformning för ditt kök.

Den medföljande Infino blandaren gör det enkelt att kontrollera vattenflödet och temperaturen. Du kan få tillgång till både varmt och kallt vatten på ett bekvämt sätt, samtidigt som du ger ditt kök en modern och elegant touch.

Blanco Idento 45 S passar perfekt in i ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm. Den har en rektangulär form som ger tillräckligt med utrymme för att göra diskningen och matlagningen i köket enklare och smidigare.

Med ett djup på 510.0 mm och en längd på 860.0 mm finns det gott om plats för att hantera disk och matlagning utan problem. Diskbänken har också en extra djup låda med en djup på 185.0 mm, vilket ger extra utrymme för att förvara dina köksredskap och tillbehör.

Med Blanco Idento 45 S får du en högkvalitativ och mångsidig diskbänk som kommer att förbättra både funktionaliteten och utseendet i ditt kök. Dess eleganta design och praktiska funktioner gör den till en perfekt lösning för alla köksbehov.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idento 45 S (522115)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: