• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s vit

PRODUKTKOD: 519621

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Vit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco adon xl 6 s vit

Funktioner

Blanco adon xl 6 s vit är en elegant avrinningsyta som kommer att göra ditt kök både praktiskt och stilfullt. Med en bredd på 980 mm ger den gott om plats för disken och gör det enkelt att hantera även de största rätterna.

Avrinningsyta

Denna avrinningsyta är utformad för att ge optimalt flöde för vattnet, vilket gör det enkelt att hålla diskområdet rent och torrt. Det gör också att du kan hålla disken borta från den torra delen av bänkskivan, vilket minskar risken för fukt- och vattenskador.

Material

Blanco adon xl 6 s vit är tillverkad av Silgranit, vilket är en form av granit. Detta material är hållbart, tåligt och enkelt att rengöra. Det ger också en snygg och modern finish till disken och kan enkelt matchas med olika köksinredningar.

Tillgängliga färger

Blanco adon xl 6 s vit finns i en vacker vit färg, vilket ger en ren och fräsch look till ditt kök. Den vita färgen ger också en tidlös och klassisk estetik som passar ihop med de flesta köksinredningar.

Förborrat hål för blandare

Denna avrinningsyta är praktiskt förborrad med ett hål för blandaren. Det gör det enkelt att installera en blandare på den och anpassa den efter dina behov. Det sparar tid och arbete när du ska installera vattenkranen och ger dig en komplett diskplats.

Sammanfattning

Blanco adon xl 6 s vit är den perfekta avrinningsytan för ditt kök. Den erbjuder en generös bredd, effektiv avrinning, snygg design och hållbart material. Med den förborrade hålet för blandaren är den också snabb och enkel att installera. Ge ditt kök det bästa med Blanco adon xl 6 s vit.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Vit
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta

16 Produkter från samma kategori: