• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos mini champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518185

2 508,00 kr

Spara 15%

2 131,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning - Blanco Favos Mini

Blanco Favos Mini är en elegant och praktisk diskbänk som är perfekt för alla kök. Denna diskbänk erbjuder en rad imponerande funktioner och är tillverkad av hållbart och hållbart material - Silgranit, vilket gör det både tåligt och motståndskraftigt mot repor och fläckar.

Funktioner:

Djup:

Blanco Favos Mini har ett djup på 435.0 mm, vilket gör att du har gott om utrymme för att hantera och tvätta dina köksredskap och diskar utan att behöva oroa dig för att de ska spilla över.

Material:

Denna diskbänk är tillverkad av det populära materialet Silgranit, som kombinerar styrka och skönhet. Silgranit är känt för sin tålighet och motståndskraft mot repor och fläckar, vilket gör att din diskbänk ser snygg och fräsch ut under lång tid.

Typ:

Blanco Favos Mini är en underlimnings- eller infällbar diskbänk. Detta innebär att den kan monteras antingen under eller ovanpå köksbänken, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationen.

Hål för blandare:

Denna diskbänk har ett hål för att montera en blandare. Detta gör det enkelt för dig att installera och använda din favoritblandare för att få tillgång till både varmt och kallt vatten under diskningen.

Vändbar:

Blanco Favos Mini är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha avloppet och var du vill ha din avloppsventil. Detta gör det enkelt för dig att anpassa diskbänken till dina specifika behov och önskemål.

Skåpsbredd (min):

Den rekommenderade skåpsbredden för att installera Blanco Favos Mini är 450.0 mm. Detta garanterar en korrekt passform och stabilitet.

Sammanfattning:

Blanco Favos Mini är en stilren, praktisk och hållbar diskbänk tillverkad av Silgranit-material. Med sin imponerande funktionalitet och design är denna diskbänk perfekt för alla kök. Montering möjligheter, vändbarhet och hål för blandare gör den enkel att installera och använda efter dina behov. Välj Blanco Favos Mini för att få en pålitlig och vacker diskbänk i ditt kök!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favos Mini (518185)
Märke
Blanco
Mått
Djup
435.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: