• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 700-if polerat stål, infino

PRODUKTKOD: 521592

8 197,00 kr

Spara 15%

6 967,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 740.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zerox 700-IF

Alla färger för att passa ditt kök

Blanco Zerox 700-IF finns i ett brett utbud av färger för att passa olika köksstilar. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd, och hitta den perfekta färgen som matchar din övriga köksinredning.

Elegant och hållbart material

Blanco Zerox 700-IF är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en elegant och modern look samtidigt som den är mycket hållbar. Rostfritt stål är resistent mot fläckar, repor och korrosion, vilket gör att diskhon kommer att behålla sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Ett hål för diskho

Blanco Zerox 700-IF har en rektangulär form och kommer med en enda ho. Detta gör att den passar perfekt i de flesta kök och ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och förbereda mat, diska och rengöra köksredskap.

Enkel installation

Denna diskho är lätt att installera och kan monteras antingen infälld eller planlimmad i köksbänken. Den har också en standard skåpsbredd på minst 800 mm, vilket gör att den passar i de flesta köksskåp.

Lådans djup för ökad kapacitet

Blanco Zerox 700-IF har en generös låddjup på 185.0 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att förvara disk, köksredskap och andra köksartiklar under diskhon. Detta hjälper till att hålla köket organiserat och rent.

Blanco - ett pålitligt märke

Blanco är känt för att tillverka högkvalitativa produkter och Blanco Zerox 700-IF är inget undantag. Med sin eleganta design, tåliga material och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla kök. Välj Blanco Zerox 700-IF för att få en diskho som gör matlagningen och diskningen till en enkel och smidig upplevelse.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zerox 700-IF (521592)
Mått
Djup
440.0 mm
Längd
740.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning

16 Produkter från samma kategori: