• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524128

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo XL 6 S - Grå diskbänk med silgranit material

Blanco Classic Neo XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk av hög kvalitet. Den är tillverkad av silgranit, ett innovativt och hållbart material som ger en lyxig finish och samtidigt är slitstark och tålig. Diskbänken har en vacker grå färg som passar perfekt i alla köksinredningar.

Vändbar design och automatiska stoppare

En av de unika funktionerna hos Blanco Classic Neo XL 6 S är dess vändbara design. Det innebär att du kan montera diskbänken med hoen på vänster eller höger sida, vilket gör den mycket flexibel och anpassningsbar till dina köksbehov.

En annan praktisk funktion är de automatiska stopparna som följer med diskbänken. Dessa stoppare kan enkelt monteras på avloppshålet och gör det möjligt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en propp eller sil.

Infino-system och hål för blandare

Blanco Classic Neo XL 6 S är utrustad med det innovativa Infino-systemet, som ger en sömlös och ren design utan synliga kantlister runt diskbänken. Detta ger inte bara en modern och stilren estetik, utan gör även rengöringen enkel och smidig.

Diskbänken har också ett färdigt hål för montering av blandare. Detta gör det enkelt att installera en blandare på diskbänken och få tillgång till varmt och kallt vatten för dina matlagning och diskbehov.

Perfekt för stora kök och skåp

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm är Blanco Classic Neo XL 6 S idealisk för stora kök och skåp. Den har också en stor och djup ho, med ett låddjup på 190 mm, vilket gör det lätt att hantera även större grytor och stekpannor.

Diskbänken kräver en skåpsbredd på minst 600 mm för installation.

Välj bland funktion och stil med Blanco Classic Neo XL 6 S - en högkvalitativ och praktisk diskbänk med en modern och elegant design. Perfekt för att förbättra köksupplevelsen och ge ditt kök en uppgradering.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524128)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: