• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur jasmine vändbar, automatisk stoppare, infino, plastskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524122

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo 6 S - En mångsidig och praktisk diskbänk

Blanco Classic Neo 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i alla kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och slitstark yta. Diskbänken finns i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver och rostfritt stål, så att du kan välja den som passar bäst med din köksinredning.

Funktioner

Automatisk stoppare: Diskbänken är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enklare att fylla diskhon med vatten eller tömma den.

Infino: Infino är en innovativ avloppsteknologi som ger ökad vattenkapacitet och minskar risken för stopp och läckage. Detta gör att du kan använda diskhon effektivt och problemfritt.

Plastskiva: En av de unika egenskaperna hos denna diskbänk är att den levereras med en plastskiva. Denna skiva skyddar diskhon och gör den mer ljud- och vibrationsdämpande.

Avloppsskiva i stål: För att göra diskhon ännu mer funktionell medföljer också en avloppsskiva i stål. Denna skiva används för att täcka avloppsöppningen när du inte använder diskhon, vilket ger en mer estetisk och ren look i ditt kök.

Installation och användning

Blanco Classic Neo 6 S är en vändbar diskbänk, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill placera disklådan på. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken efter dina behov.

Diskbänken har en längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm. Den är designad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

I paketet ingår också hål för blandaren, så att du enkelt kan installera din favoritblandare och skapa en komplett arbetsyta för matlagning och diskning.

Med Blanco Classic Neo 6 S får du en pålitlig och stilren diskbänk som kommer att vara en praktisk och elegant tillägg till ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering och njut av den funktionella designen och de högkvalitativa materialen i denna diskbänk från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524122)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: