• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco livit 45 utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 514785

2 765,00 kr

Spara 15%

2 350,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 155.0 mm
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Rostfritt stål
  • Material: Rostfritt stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Livit 45 utan automatisk propp

Den Blanco Livit 45 utan automatisk propp är en stilren och funktionell diskho i rostfritt stål. Med sin eleganta design och slitstarka material är den perfekt för alla typer av kök. Diskhon har en enda ho och passar perfekt för mindre köksutrymmen eller för den som föredrar en enkel och minimalistisk stil.

Hållbart och lätt att rengöra

Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är Blanco Livit 45 utan automatisk propp både hållbar och lätt att rengöra. Det rostfria stålet är motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör att diskhon behåller sin glansiga yta under lång tid. Dessutom är den lätt att rengöra med bara lite diskmedel och vatten, vilket gör det enkelt att hålla diskhon ren och fräsch.

Flexibel och praktisk design

Blanco Livit 45 utan automatisk propp är vändbar, vilket innebär att den kan installeras på antingen höger eller vänster sida av diskbänken. Detta ger ökad flexibilitet och möjlighet att anpassa diskhon efter dina behov och kökslayout. Diskhon har också ingen förborrad hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den blandare du föredrar.

Perfekt för mindre köksutrymmen

Med en bredd på minst 450 mm är Blanco Livit 45 utan automatisk propp perfekt för mindre köksutrymmen. Den tar inte upp mycket plats, men erbjuder ändå tillräckligt med utrymme för att smidigt utföra dina diskuppgifter. Om du har ett mindre kök eller ett kök med begränsat utrymme kommer Blanco Livit 45 utan automatisk propp att passa perfekt.

Sammanfattning

Blanco Livit 45 utan automatisk propp är en elegant och praktisk diskho i rostfritt stål. Dess hållbara konstruktion och flexibla design gör den till ett pålitligt val för alla typer av kök. Med sin enkla och minimalistiska stil kommer den också att ge en modern touch till ditt kök. Så om du letar efter en pålitlig och funktionell diskho, är Blanco Livit 45 utan automatisk propp det perfekta valet för dig.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Livit 45 (514785)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
155.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Material
Rostfritt stål
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: