• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45 tartufo med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517317

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 465.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 45 tartufo med automatisk propp

Blanco Dalago 45 tartufo med automatisk propp är en stilfull och praktisk diskho som kommer att ge din köksinredning en modern touch. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den mycket tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Dess grå färg ger den ett elegant utseende som kommer att komplettera vilket köksdesign som helst.

Funktioner

- Diskhoen har en fyrkantig form och ett djup på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för disken och gör det lätt att hantera även stora kastruller och stekpannor.

- Den har en enda ho och kommer komplett med en automatisk propp, vilket gör det bekvämt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan ansträngning.

- Diskhoen är utformad för planlimning, vilket ger en sömlös och stilren look i ditt kök. Detta gör att den kan integreras harmoniskt med köksbänken och ger en snygg och enhetlig yta.

- Med en längd på 465.0 mm och ett låddjup på 190.0 mm erbjuder denna diskho tillräckligt med utrymme för att hålla disken organiserad och ren.

- Det är möjligt att installera en blandare på diskhon, och den kommer med ett förborrat hål för enkel installation. Diskhoen har ett hål för blandaren och är utformad för att passa de flesta standardblandare.

- Blanco Dalago 45 tartufo med automatisk propp är inte vändbar och kräver en skåpsbredd på minst 450.0 mm för installation. Denna måttanpassning gör att diskhoen kan passa i de flesta kök.

Med sitt högkvalitativa material, smarta design och praktiska funktioner är Blanco Dalago 45 tartufo med automatisk propp en utmärkt diskho för alla kök. Den kommer att tillföra funktionalitet och stil till ditt köksinredning och hjälpa dig att hålla ditt kök rent och organiserat.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 (517317)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
465.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: