• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s silgranit puradur alumetalik reversible, auto stopper, infino, board white glass

PRODUKTKOD: 523512

9 764,00 kr

Spara 15%

8 299,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III XL 6 S - En diskbänk i stilfull design

Blanco Axia III XL 6 S är en elegant diskbänk som kombinerar funktionalitet och stil. Med sin silgranitkonstruktion och alumetalikfärg ger den en modern touch till ditt kök. Diskbänken är reversible, vilket innebär att den kan monteras på antingen vänster- eller höger sida, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Auto stopper för en smidig diskning

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Axia III XL 6 S är den integrerade auto stoppern. Med denna funktion kan du enkelt fylla diskhon med vatten utan att behöva oroa dig för att den rinner över. Auto stoppern gör det möjligt att fylla diskhon till önskad nivå och sedan stänga av vattenflödet automatiskt.

Infino-dräneringssystem för en renare upplevelse

För en smidig och effektiv dränering av vatten och matskräp är Blanco Axia III XL 6 S utrustad med det innovativa Infino-dräneringssystemet. Detta system är designat för att minimera risken för igensättning och säkerställa en snabb och enkel dränering. Du behöver inte längre oroa dig för stopp i avloppet!

Board vit glasyta för enkel rengöring

En annan fördel med Blanco Axia III XL 6 S är den board vita glasytan. Denna yta är både snygg och praktisk, då den är lätt att rengöra och behåller en fräsch och ren look. Du kan enkelt torka bort fläckar och smuts efter användning, vilket gör underhåll av diskbänken enkelt och bekvämt.

Slutsats

Blanco Axia III XL 6 S är en diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin moderna design och smarta funktioner som auto stopper, Infino-dräneringssystem och board vit glasyta, är det en perfekt lösning för ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta diskbänk från Blanco!

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S (523512)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: