• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s silgranit puradur pärlgrå reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520605

3 690,00 kr

Spara 15%

3 136,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Rondoval 45 S diskbänk - Pärlgrå

Översikt:

Blanco Rondoval 45 S är en elegant och funktionell diskbänk för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, ger den enastående hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. I en vacker pärlgrå färg kommer denna diskbänk att bli en stilfull och praktisk tillskott till ditt kök. Den är också reversibel, vilket ger dig möjlighet att välja vilken sida du vill ha diskhon på.

Funktioner:

- Material: Blanco Rondoval 45 S är tillverkad av silgranit, ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot repor och fläckar. Detta gör diskbänken idealisk för daglig användning och underhåll.- Automatisk stopp: Diskbänken är utrustad med en automatisk stoppventil, vilket gör det enkelt att fylla och tömma diskhon utan att behöva använda en separat propp. Detta sparar tid och gör hanteringen av diskbänken mycket bekvämare.- Reversibel: Blanco Rondoval 45 S diskbänk är reversibel, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhon på. Detta ger dig flexibilitet när det gäller monteringen och gör det enklare att anpassa diskbänken till din köksdesign.

Mått och montering:

- Längd: 780.0 mm - Djup: 500.0 mm - Låddjup: 180.0 mm - Skåpsbredd (min): 450.0 mm - Montering: Diskbänken är avsedd för infällnad i köket och kan enkelt installeras i ditt befintliga köksskåp.

Kompatibilitet:

- Hål för blandare: Diskbänken har förberedd för att montera en blandare. Den har ett hål för blandare, vilket förbättrar funktionaliteten och gör det enklare att hantera vattenflödet.- Antal hål för blandare: Diskbänken har ett enda hål för blandaren, vilket gör den kompatibel med de flesta standardblandarna på marknaden.

Märke och modell:

- Märke: Blanco - Modellnamn: Rondoval 45 S (520605)Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Blanco Rondoval 45 S diskbänk. Dess pärlgrå färg och högkvalitativa konstruktion kommer att förbättra utseendet på ditt kök samtidigt som den erbjuder ypperlig hållbarhet och prestanda. Med automatisk stoppventil och reversibel design är detta den ultimata lösningen för praktiska behov och vackra estetik i köket.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 S (520605)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: