• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur vit höger, automatisk stoppare, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523713

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Diskbänk - Vit Höger

Blanco Zenar 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin vita högerstruktur ger den en modern och stilren touch till din arbetsbänk. Den är tillverkad av högkvalitativt material som kallas Silgranit, vilket gör den tålig och hållbar över tiden.

Automatisk stoppare och Infino

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Zenar 45 S är dess automatiska stoppare. Detta innebär att du enkelt kan öppna och stänga avloppet med en enkel tryckning för att undvika överfyllning eller onödigt spill. Dessutom har diskbänken Infino-funktion, vilket gör att vattnet snabbt och smidigt rinner av och lämnar inga oönskade rester.

Styrelse i svart glas

En annan snygg detalj hos Blanco Zenar 45 S är dess styrelse i svart glas. Detta ger den inte bara en modern och elegant look, utan gör den också enkel att rengöra och underhålla. Det svarta glaset ger även en kontrast mot den vita högerstrukturen, vilket ger en visuell effekt som gör att diskbänken sticker ut.

Perfekt storlek och användbarhet

Med en längd på 860 mm och en bredd på 510 mm är Blanco Zenar 45 S en perfekt storlek för de flesta kök. Den har också en ho och ett hål för blandare, vilket gör den komplett och praktisk. Dessutom är den monterad för infällnad, vilket ger en snygg och snyggt look i ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Diskbänk en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Med sin automatiska stoppare, Infino-funktion och svarta glasstyrelse erbjuder den både stil och användbarhet. Dess perfekta storlek och montering gör den till ett idealiskt val för alla kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523713)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: