• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 8 silgranit puradur jasmin, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 516634

5 805,00 kr

Spara 15%

4 934,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
  • Material: Silgranit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Diskho

Den Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Diskho är en stilren och praktisk diskho som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är denna diskho både funktionell och estetiskt tilltalande.

Färger

Denna diskho finns i flera olika färger för att passa din köksinredning perfekt. Du kan välja mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Oavsett vilken färg du väljer kommer din diskho att bli en iögonfallande detalj i köket.

Material

Blanco Dalago 8 är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar. Silgranit är också känt för sin enkla rengöring och långvariga skönhet.

Design och funktioner

Den Blanco Dalago 8 diskho har en elegant design med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att båta både hoar. Dessutom har den ett hål för blandaren, vilket gör att du kan installera din favoritblandare och få en komplett lösning för alla dina köksbehov. Diskhon är utrustad med enkla funktioner och har en bekväm låddjup på 190.0 mm.

Montering och skåpsbredd

Blanco Dalago 8 passar perfekt i ett kök med en skåpsbredd på minst 800.0 mm. Den är enkel att montera och kan enkelt anpassas till olika köksmiljöer.

Sammanfattningsvis är den Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Diskho en stilren och funktionell diskho med en rad användbara funktioner. Den kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch samtidigt som den underlättar din vardagliga diskhantering.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 8 (516634)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: