• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 silgranit puradur svart, infino

PRODUKTKOD: 525953

4 556,00 kr

Spara 15%

3 872,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur Svart, Infino

Den svarta Blanco Pleon 6 diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial och har en elegant och modern design. Med sin rektangulära form och infällnings- eller underlimningsmontering passar den perfekt i alla kök.

Funktioner

Blanco Pleon 6 har en imponerande djup på 510.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskarna och kastrullerna. Den är utrustad med en enda ho, vilket gör den idealisk för alla köksbehov.

Med sin svarta färg ger diskhon en sofistikerad touch till köket och passar bra med olika inredningsstilar. Silgranitmaterialet gör den också tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme, vilket gör den till en hållbar och praktisk investering.

Blanco Pleon 6 har även en förberedd plats för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera en blandare efter behov. Diskhon har ett hål för en blandare och passar perfekt för enkelhantering av disk och matlagning.

Med sina generösa dimensioner på 615.0 mm i längd och 220.0 mm i låddjup passar diskhon perfekt i 600.0 mm breda underskåp. Det gör den till ett mångsidigt val för olika köksdesigner.

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur Svart, Infino en elegant och praktisk diskho som passar perfekt i alla kök. Med sin tåliga konstruktion och förberedda plats för en blandare erbjuder den både stil och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 6 (523686)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: