• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s vit matt vänster låda med stopp

PRODUKTKOD: 517191

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Vit, Matt/Borstad
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Vit Matt vänster låda med stopp

Med den stilrena och funktionella Blanco Zenar 45 S i vit matt kan du skapa en modern och elegant känsla i ditt badrum eller kök. Denna tvättställsskål är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den både hållbarhet och en vacker finish.

Bredd 860 mm

Med en bredd på 860 mm erbjuder Blanco Zenar 45 S gott om utrymme för tvätt och andra badrutiner. Du får plats med både stora och små föremål utan att behöva kompromissa med användarvänligheten.

Material Porslin/Keramik

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en slät och elegant yta. Detta material är också extremt hållbart och tål daglig användning utan problem.

Tillgängliga färger Vit, Matt/Borstad

Blanco Zenar 45 S finns i färgerna vit och matt/borstad. Båda alternativen ger en modern och stilren känsla till ditt badrum eller kök. Välj den färg som passar bäst till din inredning och personliga stil.

Förborrat hål för blandare Ja

Blanco Zenar 45 S kommer med ett förborrat hål för blandaren, vilket gör installationen snabb och enkel. Du behöver inte oroa dig för att göra hålet själv, utan kan istället fokusera på att få den perfekta placeringen och installera blandaren utan problem.

Skapa en avkopplande och elegant atmosfär i ditt badrum eller kök med Blanco Zenar 45 S. Dess stilrena design, hållbara materialval och praktiska funktioner gör den till en perfekt lösning för alla dina behov i tvättstället. Beställ din egen Blanco Zenar 45 S idag och ge ditt badrum eller kök en uppgradering!

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Vit, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: