• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - diskbänk lft34rs

PRODUKTKOD: LFT34RS

3 851,00 kr

Spara 15%

3 273,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - mira - diskbänk lft34rs

Den Smeg - mira - diskbänk lft34rs är en robust och elegant diskbänk av hög kvalitet. Tillverkad av rostfritt stål, är den både funktionell och tålig nog att klara av de tuffaste köksuppgifterna.

Rostfritt stål

En av de största fördelarna med denna diskbänk är dess konstruktion i rostfritt stål. Detta ger inte bara en blank och professionell utseende, utan gör också diskbänken motståndskraftig mot korrosion och rost. Detta innebär att den kommer att se bra ut och hålla länge, även med dagligt användande.

Material

Den Smeg - mira - diskbänk lft34rs är tillverkad av högkvalitativt stål. Detta gör den både stark och hållbar, vilket gör den till ett pålitligt val för ditt kök. Dess robusta konstruktion ger dig förtroendet att använda den för alla typer av köksaktiviteter, från diskning av tallrikar till förberedelse av mat.

Tillgängliga färger

Den Smeg - mira - diskbänk lft34rs finns tillgänglig i flera färger, inklusive krom, blank och rostfri. Oavsett vilken stil eller färgscheman du har i ditt kök, kan du hitta en diskbänk som passar perfekt och kompletterar resten av inredningen.

Förborrat hål för blandare

Vänligen notera att diskbänken inte har ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig flexibiliteten att själv välja var du vill placera din blandare, beroende på dina behov och preferenser. Du kan välja att ha blandaren mitt i diskbänken eller i en annan bekväm position.

Oavsett vilken färg eller stil du väljer för din Smeg - mira - diskbänk lft34rs, kommer den säkerligen att vara en snygg och praktisk tillägg till ditt kök. Den är byggd för att hålla och kommer att erbjuda dig en problemfri och effektiv diskupplevelse.

Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: