• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur champagne vänster, automatisk propp, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523990

7 187,00 kr

Spara 15%

6 108,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Champagne Vänster, Automatisk Propp, Infino, Ashlar Board

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Champagne är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Diskbänken är tillverkad i högkvalitativt Silgranit material, vilket ger den både en modern look och en tålig konstruktion.

Optimal design och storlek

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm erbjuder Blanco Zenar XL 6 S gott om plats för att göra disken till en enkel och smidig uppgift. Den har en rektangulär form som passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en stilren look.

Hög funktionalitet

Diskbänken har en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan krångel. Den är även utrustad med Infino-avloppssystemet, vilket ger ett smidigt och effektivt avrinningssystem. Ashlar Board finns också för att förbättra vattentätheten och ge extra stabilisering.

Tåligt material och enkel installation

Blanco Zenar XL 6 S är tillverkad av Silgranit Puradur, en innovativ komposit av granit och akryl som är känd för sin höga hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken är enkel att installera och kan monteras både som infälld och underlimmad, beroende på dina preferenser och kökets design.

Perfekt passform för ditt kök

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Champagne Vänster är utformad för att passa perfekt i en skåpsbredd på minst 600.0 mm. Den kommer utan hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att välja din egen blandare i önskad position. Diskbänken är vändbar och kan installeras på antingen vänster- eller höger-sida av diskbänken.

Blanco är en pålitlig tillverkare av högkvalitativa diskbänkar och kökslösningar. Med Blanco Zenar XL 6 S får du en funktionell och estetiskt tilltalande diskbänk som är perfekt för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523990)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: