• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 s silgranit puradur pärlgrå vändbar

PRODUKTKOD: 520627

6 082,00 kr

Spara 15%

5 169,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Vändbar

Denna diskbänk heter Blanco Zia 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Vändbar och har en elegant grå färg som passar perfekt i alla typer av kök. Med en djup på 500.0 mm och en längd på 780.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att effektivt kunna arbeta och diska.

Material och kvalitet

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, som är känt för att vara mycket hållbart och tåligt. Silgranit är också mycket motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör det till ett perfekt val för köksmiljöer.

Funktioner och specifikationer

Denna diskbänk har en rektangulär form och levereras med en ho. Den har ett låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och tvätta köksredskap. Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på höger eller vänster sida, beroende på dina behov.

Det är viktigt att notera att denna diskbänk inte har något hål för blandare, så om du har en blandare behöver du se till att ha en separat plats för den.

Märke och modell

Denna diskbänk är tillverkad av det välkända märket Blanco och modellnamnet är Blanco Zia 45 S (520627). Med sitt rykte för högkvalitativa produkter kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att vara både funktionell och hållbar.

Passande skåp

Minsta kravet för skåpsbredd är 450.0 mm, vilket innebär att denna diskbänk är perfekt för de flesta standardstorlekar på köksskåp.

Sammanfattningsvis är Blanco Zia 45 S Silgranit Puradur Pärlgrå Vändbar en elegant och funktionell diskbänk som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin högkvalitativa silgranit-konstruktion kommer den att stå emot daglig användning och samtidigt ge en stilren estetik.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 45 S (520627)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: