• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-if stålram biały

PRODUKTKOD: 521017

5 565,00 kr

Spara 15%

4 730,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Vit, Krom/Blank/Rostfri
  • Montering: Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco subline 500-if stålram biały

Funktioner

Blanco subline 500-if stålram biały är en elegant och funktionell köksvask. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en hållbar och tålig produkt. Den är utformad för att passa perfekt i ditt kök och kommer att ge en modern och stilren touch till din inredning.

Material

Denna köksvask är tillverkad av stål, vilket ger en stark och robust konstruktion. Stålet är rostfritt, vilket gör det motståndskraftigt mot korrosion och håller vasken i ett utmärkt skick under lång tid. Den är också enkel att rengöra och behåller sin glans och finish även efter många års användning.

Tillgängliga färger

Vasken finns i två färger - vit och krom/blank/rostfri. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och ger dig önskad estetisk effekt. Oavsett vilken färg du väljer kommer vasken att bli en snygg och funktionell tillägg till ditt kök.

Montering

Du kan välja mellan två alternativ för montering av denna vask - nedfälld/infälld eller planmonterad/planlimmad, beroende på dina preferenser och köksdesign. Båda monteringsalternativen ger dig en stilren look och enkelhet i användningen.

Förborrat hål för blandare

Observera att denna vask inte har ett förborrat hål för en blandare. Det ger dig flexibilitet att välja och installera den typ av blandare som passar dina behov och preferenser. Du kan anpassa vaskens utformning efter dina specifika krav.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Vit, Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: