• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco supra 340-u med propp

PRODUKTKOD: 518200

2 264,00 kr

Spara 15%

1 924,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 370 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco supra 340-u med propp

Produktbeskrivning

Blanco supra 340-u med propp är en rostfri diskbänk av hög kvalitet. Den är designad för att vara både funktionell och hållbar, vilket gör den idealisk för användning i köket.

Funktioner

- Bredd: 370 mm - Material: Stål - Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad - Antal hoar: 1 - Montering: Underlimmad/Undermonterad - Förborrat hål för blandare: Nej

Design och kvalitet

Blanco supra 340-u med propp är tillverkad av rostfritt stål som ger både en elegant och modern utseende. Stålet är också mycket hållbart och tåligt, vilket gör att diskbänken kommer att hålla länge och behålla sin fina finish.

Mångsidighet och funktionalitet

Med sin bredd på 370 mm är Blanco supra 340-u perfekt för mindre kök eller som en extra diskbänk i till exempel tvättstugan. Med en enda ho kan du enkelt tvätta och förbereda mat eller diska tallrikar och kastruller.

Enkel installation

Blanco supra 340-u kan enkelt monteras underifrån i köksbänkar som är gjorda för undermontering. Diskbänken levereras också med en propp för att förhindra att vatten läcker ut och för att göra rengöring och diska ännu enklare.Blanco supra 340-u med propp är den perfekta lösningen för ett funktionellt och stilfullt kök. Med sin höga kvalitet och enkel installation kommer den säkerligen att bli en favorit i ditt hem.
Mått
Bredd
370 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: