• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco cron 6 s silgranit puradur jasmine vändbar, automatisk stoppare, infino, avlopp tw.grey

PRODUKTKOD: 524092

8 750,00 kr

Spara 15%

7 437,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 978.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 499.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Cron 6 S Silgranit Puradur Jasmine är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli ett stilfullt tillskott till ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket ger den både styrka och hållbarhet. Dessutom har den en vacker jasminefärg som kommer att komplettera ditt köksinredning på ett perfekt sätt.

Funktioner:

En av huvudfunktionerna i Blanco Cron 6 S är dess automatiska stoppare. Detta innebär att du enkelt kan öppna eller stänga avloppet genom att trycka på en knapp. Detta är en bekväm och praktisk funktion som gör din diskning enklare och smidigare.

En annan praktisk egenskap hos denna diskbänk är att den är vändbar. Detta betyder att du kan välja att ha avloppet på höger eller vänster sida, vilket ger dig större flexibilitet och anpassningsförmåga när du planerar ditt kök.

Blanco Cron 6 S har också en infino-design, vilket innebär att det inte finns några synliga kanter runt diskbänken. Detta ger en snygg och minimalistisk look samtidigt som det underlättar rengöringen då smuts inte fastnar i kanterna.

Med avlopp tw.grey får du en praktisk och stilren lösning för din diskbänk. Avloppet har en elegant grå färg och har enkel rengöring och underhåll.

Den här diskbänken är designad för att passa en skåpsbredd på minst 600 mm, vilket gör den mycket mångsidig och användbar i olika kökssammanhang.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Cron 6 S (524092)
Märke
Blanco
Mått
Längd
978.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
499.0 mm
Specifikationer
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: