• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 8 s-if steelart komora prawa

PRODUKTKOD: 514003

16 409,00 kr

Spara 15%

13 947,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 800 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco claron 8 s-if steelart komora prawa

Den här Blanco claron 8 s-if steelart komora prawa är en elegant och funktionell köksprodukt som kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök. Med en bredd på 800 mm är den idealisk för att hantera olika typer av matlagnings- och diskbehov.

Funktioner

Denna produkt är utformad med en avrinningsyta, vilket gör det enkelt att rengöra och hålla ditt kök snyggt och organiserat. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den hållbarhet och tålighet mot korrosion.

Material

Blanco claron 8 s-if steelart komora prawa är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket gör den tålig och motståndskraftig mot slitage och repor.

Tillgängliga färger

Denna produkt finns i färgerna krom, blank och rostfri, vilket gör att den enkelt kan matcha med andra köksmaterial och inredning.

Antal hoar

Med två hoar ger denna köksprodukt dig tillräckligt med utrymme för att hantera olika disk och matlagningsuppgifter samtidigt.

Montering

Blanco claron 8 s-if steelart komora prawa kan monteras på olika sätt, antingen nedfälld eller infälld. Den kan också planmonteras eller planlimmas för att uppfylla dina designpreferenser och kökslayout.

Förborrat hål för blandare

Denna produkt har ett förborrat hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran och anpassa den efter dina behov.

Mått
Bredd
800 mm
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: