• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 500-u silgranit puradur svart, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525887

6 723,00 kr

Spara 15%

5 714,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Etagon 500-U

Elegant och praktisk diskho i svart

Blanco Etagon 500-U är en imponerande diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Dess svarta färg ger en elegant touch till ditt kök och är perfekt för att skapa en modern och sofistikerad atmosfär.

Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial

Denna diskho är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit är dessutom ogenomträngligt för fukt och har en hög temperaturbeständighet, vilket gör att diskhon behåller sin vackra finish under lång tid.

Enkel installation och design

Etagon 500-U är utformad för underlimning, vilket ger en naturlig och sömlös look. Dess rektangulära form och generösa storlek gör att du kan hantera stora mängder disk utan problem. Diskhon har också infino-skårsystemet, vilket innebär att den kan anpassas efter dina behov genom att flytta medföljande skenor.

Perfekt för 600 mm breda skåp

Blanco Etagon 500-U passar perfekt för skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket gör det till en mångsidig och lämplig lösning för nästan alla kök. Med en djup på 460 mm finns gott om utrymme för att ta hand om alla dina diskbehov.

Slutord

Blanco Etagon 500-U är den perfekta diskhon för dig som letar efter en kombination av stil och funktionalitet. Dess svarta färg, silgranitmaterial och praktiska design gör den till ett fantastiskt tillskott till ditt kök. Skapa en elegant och modern atmosfär med denna imponerande diskho.

Produkt
Modellnamn
Blanco Etagon 500-U (525887)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
530.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: