• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 320-u silgranit puradur jaśmin, infino

PRODUKTKOD: 523411

4 787,00 kr

Spara 15%

4 068,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 350.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Njut av elegant design och överlägsen funktionalitet med Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Jasmin diskho

Blanco Subline 320-U är en imponerande diskho som kombinerar enkelhet, elegans och funktion. Den har en rektangulär form som passar perfekt i alla köksinredningar. Med sitt brandvarma jasminfärgade Silgranit Puradur-material ger den inte bara en elegant touch till ditt kök, utan är också otroligt hållbar och tålig.

Imponerande djup och rymlig design

Med en imponerande djup på 460,0 mm ger Blanco Subline 320-U dig gott om utrymme att hantera även de största disken. Du behöver aldrig oroa dig för att den blir för trång när du ska diska stora kastruller och andra köksredskap. Dessutom har den en längd på 350,0 mm, vilket ger den perfekta balansen mellan rymlighet och kompakt design.

Högkvalitativt Silgranit-material

Blanco Subline 320-U är tillverkad av Silgranit, ett patenterat material som kombinerar naturlig granit och högkvalitativ akryl. Detta gör diskhon otroligt hållbar och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme upp till 280°C. Silgranit-materialet är också extremt hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det till det perfekta valet för ditt kök.

Enkel installation och flexibilitet

Blanco Subline 320-U diskhon är utformad för enkel installation under bordsskivan, vilket ger köket en slät och strömlinjeformad look. Den har också en INFINO-avlöpssystem som ger dig maximal flexibilitet och möjlighet att anpassa diskhon efter dina behov.

Perfekt passform för ditt kök

Blanco Subline 320-U är speciellt utformad för att passa i ett 400,0 mm bänkskåp, vilket gör den till det perfekta valet för mindre kök och kök med begränsat utrymme. Dess stilrena design och neutrala jasminfärg passar perfekt in i olika köksinredningar.

Med Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Jasmin diskho kan du njuta av både stil och funktionalitet i ditt kök. Låt den bli en snygg och pålitlig följeslagare som hjälper dig i ditt dagliga köksarbete.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 320-U (523411)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
350.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Specifikationer
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: