• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 6 silgranit champagne vändbar

PRODUKTKOD: 521374

3 443,00 kr

Spara 15%

2 926,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 616.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar

Denna diskho har namnet Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar och är en praktisk och elegant lösning för ditt kök. Med en djup på 500.0 mm och en längd på 616.0 mm erbjuder den gott om utrymme för diskning och matlagning.

Material och typ

Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar är tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger hinken en hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Dessutom ger silgranit en snygg och modern look till diskhon.

Detta diskho har en rektangulär form och är designad för att passa perfekt i ditt kök. Det kan monteras både som infälld och underlimmad för att passa din köksdesign.

Funktioner

Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar levereras med en ho och en halvho, vilket ger extra flexibilitet när du diskar eller bearbetar mat. Det finns också en hål för blandare, vilket möjliggör enkel installation av en köksblandare för bekväm användning.

Denna diskho är också vändbar, vilket innebär att du kan montera den med avloppet på vänster sida eller höger sida beroende på din kökslayout och preferens.

Montering och märke

Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar kan monteras i ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta gör det enkelt att anpassa diskhon till dina köksmått och rymdningsbehov.

Produkten kommer från det välkända varumärket Blanco, som är känt för sin höga kvalitet och innovativa köksprodukter. Med Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar kan du vara säker på att du får en pålitlig och stilfull diskho till ditt kök.

Så oavsett om du behöver en diskho för vardaglig diskning eller för att förbereda mat, är Blanco Nova 6 Silgranit Champagne Vändbar ett utmärkt val för att uppfylla dina köksbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Nova 6 (521374)
Mått
Längd
616.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: