• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur alumetalik höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523749

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Alumetalik höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Alumetalik är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förhöja utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Den unika silgranitkonstruktionen ger en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar, värme och repor, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Funktioner:

Färg:

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Alumetalik har en stilren grå färg som passar perfekt in i moderna köksdesigner. Färgen ger en elegant touch och kompletterar resten av kökets inredning.

Material:

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Denna material kombinerar stenmjöl och akryl för att skapa en stark, tålig och hygienisk yta. Den är resistent mot fläckar, värme och repor, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Typ:

Blanco Zenar 45 S är en diskbänk av typen enkelho.

Montering:

Denna diskbänk är avsedd för planlimning, vilket ger en elegant och strömlinjeformad look i ditt kök. Monteringen är enkel och ger ett professionellt resultat.

Automatisk stoppare:

Blanco Zenar 45 S är utrustad med en automatisk stoppare som möjliggör enkel och bekväm hantering av avfall. Med bara ett enkelt tryck kan du öppna och stänga stopparen utan att behöva använda händerna.

Infino:

Denna diskbänk är utrustad med Blanco Infino-teknologi, vilket innebär att avloppshålet är snyggt integrerat i diskbänken och ger en mer elegant och strömlinjeformad look. Detta ger också praktiska fördelar som enkel rengöring och mindre risk för igensättning.

Ashlar Board:

Blanco Zenar 45 S levereras med en ashlar board, vilket ger extra funktionalitet och utrymme för arbete och förberedelser i köket. Du kan enkelt använda ashlar board som en extra arbetsyta, för att förbereda och skära livsmedel.

För att sammanfatta är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Alumetalik en diskbänk med enastående design och funktioner. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial och har en elegant grå färg. Dessutom kommer den med automatisk stoppare, Infino-teknologi och en praktisk ashlar board, vilket gör den till det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523749)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: