• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 5s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521316

2 042,00 kr

Spara 15%

1 735,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Beröringsfri, Utdragbar pip
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej
  • Grepp: Engreppsblandare

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp

Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp är en stilren och elegant blandare som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin vita färg passar den perfekt in i alla typer av inredningar och ger en fräsch och modern touch till ditt kök.

Funktioner

Beröringsfri

Denna blandare är utrustad med en innovativ beröringsfunktion, vilket ger dig möjlighet att enkelt reglera vattenflödet utan att behöva röra vid blandaren med smutsiga händer. Detta gör att du kan hålla både blandaren och diskhon ren och fräsch.

Utdragbar pip

Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp är också utrustad med en utdragbar pip, vilket gör det möjligt för dig att enkelt nå alla delar av diskhon och fylla på stora kastruller eller hinkar med vatten. Du behöver inte längre kämpa med att flytta potten runt för att få den fylld.

Tillgängliga färger

Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp finns tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som passar bäst med resten av din köksinredning och skapa en enhetlig och stilren look.

Diskmaskinsavstängning

Tyvärr har Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp inte en diskmaskinsavstängning. Det innebär att du behöver stänga av vattnet manuellt innan du startar diskmaskinen. Detta kan vara en liten nackdel om du använder diskmaskinen ofta.

Grepp

Blandaren har ett engreppsgrepp vilket gör det enkelt att reglera både vattentemperaturen och vattenflödet med en hand. Detta ger dig enkel och bekväm användning av blandaren utan att behöva använda båda händerna.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic 5S Vit utan Automatisk Propp en profesionell och funktionell blandare som kommer att ge ditt kök en elegant touch. Dessutom kommer dess beröringsfunktion och utdragbara pip att göra matlagningen och diskningen till en enklare och roligare upplevelse.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Grepp
Engreppsblandare
Funktioner
Beröringsfri, Utdragbar pip
Diskmaskinsavstängning
Nej

16 Produkter från samma kategori: