• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 9 e silgranit puradur jasmin hörn, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 515099

5 554,00 kr

Spara 15%

4 720,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1070.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 9 E Silgranit Puradur Jasmin Hörn, Automatisk Stoppare

Blanco Lexa 9 E är en elegant och praktisk hörndiskbänk som är perfekt för att maximera användningen av utrymmet i ditt kök. Med en djup på 510 mm och en längd på 1070 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för dina köksbehov.

Högkvalitativt material

Diskbänken är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och slitstarkt material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det ger också en snygg och modern look till ditt kök.

Automatisk stoppare

En av de unika funktionerna hos Blanco Lexa 9 E är den automatiska stopparen. Detta är en praktisk funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga diskhon med bara en knapptryckning.

Enkel installation

Diskbänken är enkel att installera och kan monteras både som infällnad och underlimning, vilket ger dig möjlighet att välja den bästa monteringsmetoden för ditt kök.

Praktiska egenskaper

Med en ho och en halv erbjuder Blanco Lexa 9 E tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina köksredskap och tallrikar. Den har också ett hål för blandaren, vilket gör det lätt att installera en vattenkran för att underlätta dina dagliga arbetsuppgifter i köket.

Elegant design

Blanco Lexa 9 E har en stilren och modern design i jasmin-färg. Den passar perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en fräsch och estetiskt tilltalande look.

Perfekt för hörn

Den hörnformade designen gör att Blanco Lexa 9 E kan passa perfekt i ditt kökshörn och därmed optimera ditt utrymme. Det hjälper dig att få ut det mesta av din köksyta.

Med Blanco Lexa 9 E Silgranit Puradur Jasmin Hörn, Automatisk Stoppare får du en praktisk och stilren diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den erbjuder både funktionalitet och estetik, vilket gör den till ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 9 E (515099)
Mått
Längd
1070.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: