• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur jasmine reversible

PRODUKTKOD: 513224

6 820,00 kr

Spara 15%

5 797,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible

Alla färger du behöver

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett vilken färg du föredrar kommer denna diskbänk att bli en vacker och stilfull addition i ditt kök.

Tillräckligt djup för alla behov

Med en djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible gott om utrymme för att tvätta och skölja stora kastruller och stekpannor. Du kommer aldrig att kämpa med att få plats med dina köksredskap i denna rymliga diskbänk.

Hållbart material

Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, är Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible både tålig och slitstark. Den är resistent mot fläckar, repor och värme, vilket gör den idealisk för det dagliga användandet i köket.

Flexibel installation

Denna diskbänk kan installeras på två olika sätt - antingen som en infälld diskbänk eller underlimmad. Valet är ditt beroende på din köksdesign och dina preferenser.

Praktiska egenskaper

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible har en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om plats för att tvätta och skölja köksredskap och tillbehör. Med en längd på 1000.0 mm är den också lämplig för att rymma stora mängder disk.

Lämplig för olika bänskåpsstorlekar

Med en minimibredd på 600.0 mm passar denna diskbänk i de flesta standardbänsskåp. Du kan vara säker på att den kommer att passa perfekt i ditt kök utan några komplikationer.

Känd märkeskvalitet

Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar diskbänk som kommer att hålla länge.

Enkel installation

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible levereras med en praktisk reversibilitet, vilket innebär att du kan installera diskhon både till vänster och höger. Oavsett din preferens eller köksdesign kommer du att kunna installera den på önskat sätt.

Perfekt för ditt kök

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Jasmine Reversible är den perfekta diskbänken för att få ditt kök att se modernt och elegant ut. Den erbjuder både stil och funktionalitet och kommer säkert att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513224)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: