• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 5 s silgranit puradur fluga reversibel

PRODUKTKOD: 521923

3 234,00 kr

Spara 15%

2 748,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona 5 S Silgranit Puradur Fluga Reversibel

Elegant och funktionell diskbänk

Blanco Sona 5 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, är denna diskbänk både hållbar och tålig för daglig användning. Med sin svarta färg ger den även en modern och stilren look till ditt kök.

Reversibel design för flexibilitet

En av de bästa funktionerna hos Blanco Sona 5 S är dess reversibla design. Detta innebär att du har möjlighet att montera diskbänken med hoen på vänster eller höger sida, beroende på dina preferenser och kökets layout. Det ger dig flexibilitet och praktisk användning.

Enkel installation och användning

Blanco Sona 5 S är utformad för enkel installation i ditt kök. Med en längd på 860 mm och ett minsta skåpsbredd på 500 mm kan den passa i de flesta köksmiljöer. Dessutom har diskbänken en djup på 500 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för tvätt och rengöring av dina köksredskap.

Praktisk och funktionell design

Blanco Sona 5 S har en enda ho för enkel användning. Hohen har inga hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera den blandare som passar bäst för ditt kök. Diskbänken har också en låd med en djup på 190 mm, vilket ger dig gott om plats för förvaring av diskmedel och andra rengöringsprodukter.

Med sitt varumärke Blanco kan du vara säker på att du köper en högkvalitativ och pålitlig diskbänk som kommer att hålla länge och ge dig en problemfri användning. Blanco Sona 5 S är perfekt för dig som söker både stil och funktionalitet i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 5 S (521923)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: