• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 5 s silgranit puradur kaffe vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520510

3 728,00 kr

Spara 15%

3 168,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Form: Rektangulär
  • Vändbar: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar Diskbänk med Automatisk Stoppare

En elegant och mångsidig diskbänk

Blanco Zia 5 S är en imponerande diskbänk med vändbar design. Den har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta kök. Diskbänken är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt material som heter Silgranit Puradur, vilket ger den en modern och elegant look samtidigt som den är tålig och motståndskraftig.

Praktisk vändbar funktion

En av de bästa funktionerna hos denna diskbänk är dess vändbara design. Det innebär att du kan montera den med vasken på antingen höger eller vänster sida, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov och kökets layout. Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt, kommer denna diskbänk passa perfekt.

Automatisk stoppare för bekväm hantering

Blanco Zia 5 S har också en praktisk automatisk stoppare. Detta innebär att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och sedan enkelt tömma den genom att trycka på stopparen. Detta gör diskhanteringen bekväm och effektiv, samtidigt som den minskar risken för vattenskador och översvämning.

Högkvalitativt material med en elegant kaffefärg

Diskbänken är tillverkad av Silgranit Puradur, en speciell komposit av granit och akryl, vilket ger den ett högpresterande och hållbart material. Silgranit Puradur är reptåligt, värmebeständigt och lättskött, vilket gör det perfekt för en livlig och aktiv köksmiljö.Denna variant av Blanco Zia 5 S kommer i en elegant kaffefärg som passar perfekt in i moderna kök och ger dem en extra touch av stil och elegans.

Sammanfattning

Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar Diskbänk med Automatisk Stoppare är en praktisk och elegant lösning för ditt kök. Den vändbara designen gör det enkelt att anpassa den efter din layout och behov, medan den automatiska stopparen ger dig bekväm hantering. Tillverkad av slitstarkt och vackert Silgranit Puradur-material i en vacker kaffefärg, kommer denna diskbänk att vara en hållbar och stilfull del av ditt kök under många år framöver.
Produkt
Modellnamn
Blanco Spülbecken, Zia 5 S
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Specifikationer
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: