• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s svart vänster kammaren med propp

PRODUKTKOD: 517535

5 261,00 kr

Spara 15%

4 471,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Svart

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Svart Vänster Kammaren med Propp

Bredd 1000 mm

Blanco Zenar XL 6 S är en köksvask med generösa dimensioner, med en bredd på 1000 mm. Denna rymliga vask ger dig gott om utrymme för att hantera disk och matlagning. Perfekt för stora hushåll eller för dem som älskar att laga mat och behöver extra utrymme att arbeta med.

Avrinningsyta

Denna köksvask har en praktisk avrinningsyta, vilket gör det enkelt att tömma och avrinna disk och mat. Du behöver inte längre oroa dig för att rännan ska rinna över och skapa en röra i köket. Med avrinningsytan blir diskhanteringen smidig och effektiv.

Material Porslin/Keramik

Blanco Zenar XL 6 S är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt porslin/keramik. Denna materialval gör den inte bara tålig och hållbar, utan ger också en elegant och stilren design till ditt kök. Den svarta färgen ger vasken en modern och sofistikerad look som passar perfekt till en modern inredning.

Tillgängliga färger Svart

Blanco Zenar XL 6 S är tillgänglig i en elegant svart färg. Den svarta färgen ger vasken en snygg och lyxig look som kommer att bli en prydlig detalj i ditt kök. Svart är också en tidlös färg som passar bra till de flesta färgscheman och inredningsstilar.

Förborrat hål för blandare

Denna köksvask är förborrad med ett hål för blandare. Detta gör det enkelt för dig att installera och använda din favoritblandare. Du behöver inte längre oroa dig för att borra hål själv eller anpassa din blandare till vasken. Förborringen gör installationen smidig och bekväm.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Svart
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: