• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 4 s-if steelart komora prawa

PRODUKTKOD: 513997

9 023,00 kr

Spara 15%

7 669,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 400 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Claron 4 S-IF Steelart Komora Prawa

Funktioner

Blanco Claron 4 S-IF Steelart Komora Prawa är en praktisk och stilren vask med en bredd på 400 mm. Dess funktioner inkluderar en avrinningsyta för att enkelt kunna tömma vasken på vatten eller spill. Vasken är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger både hållbarhet och en attraktiv estetik.

Material

Vasken är tillverkad i stål, vilket ger den en robust konstruktion och en elegant look. Stålet är rostfritt och hållbart, vilket innebär att vasken kommer att behålla sin kvalitet och utseende över tid.

Tillgängliga färger

Vasken finns tillgänglig i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri. Dessa färger ger dig möjlighet att välja den som passar bäst med resten av ditt köksinredning.

Antal hoar

Vasken har en hov, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och rengöra köksredskap och behålla köket snyggt och rent.

Montering

Vasken kan installeras på olika sätt för att passa ditt köksdesign. Den kan monteras nedfälld eller infälld, samt planmonterad eller planlimmad, vilket ger dig flexibilitet att anpassa vasken efter dina behov och önskemål.

Förborrat hål för blandare

En praktisk detalj med vasken är att den kommer med ett förborrat hål för blandaren. Detta gör det enkelt att installera en blandare och får vasken att bli ännu mer funktionell och användarvänlig.

Mått
Bredd
400 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: